Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ANTIFA ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ »ΨΗΦΙΣΜΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ??

Σ.Ε.

http://www.foxnews.com/…/say-what-un-human-rights-council-d…

Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κηρύσσει τον Νο1 παραβιάζοντα τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο, το Ισραήλ

Σύμφωνα με το ανώτατο όργανο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του U.N., το Ισραήλ είναι ο χειρότερος παραβάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο σήμερα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στη Γενεύη υιοθετώντας πέντε φορές περισσότερα ψηφίσματα που καταδικάζουν το Ισραήλ από οποιαδήποτε άλλη χώρα στη γη.

Say what?! UN Human Rights Council declares Israel world’s No. 1 human rights violator

rights violator

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο